Partijen voor webdesign

By Hennie Boelens

Wij van Fresh Web Marketing Solutions brengen voor jou altijd in kaart welke partijen het best ingehuurd kunnen worden in een bepaalde situatie. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een partij die gespecialiseerd is in SEO of SEA. Of wanneer je iemand zoekt die de teksten voor jouw website (ook wel een tekstschrijver of copywriter genoemd) schrijft. Vandaag kijken we naar het webdesign van een site. Ook dat is heel erg belangrijk als je successen wilt boeken met jouw website op het internet. We brengen een aantal interessante partijen naar voren op het gebied van webdesign.

Vrijdag Online

De eerste organisatie die je zo in kunt huren als je op zoek bent naar iemand voor het webdesign, is Vrijdag Online. Deze club is te vinden via http://vrijdagonline.nl. Vrijdag Online helpt niet alleen bij het ontwerpen van het design voor je website, maar zet dit ook op poten. Hierdoor geef je een groot deel van de ‘zorg’ om het websitedesign uit handen.

Webxpress

Een tweede partij die we graag aan jullie voorstellen is Webxpress. Dit is een bedrijf dat benadrukt dat het webdesign het allerbelangrijkst is op de website. ‘dit is immers het eerste dat een bezoeker van een website ziet,’ luidt een tekst op de website van Webxpress zelf. De kracht van Webxpress zit ‘m vooral in het feit dat zij zich uitsluitend bezig houden met webdesign. Hierdoor gaat er geen energie naar andere zaken, die voor jou vaak veel minder interessant zijn.

Karin de Wit Design

De laatste partij die ik hier voor ga stellen is Karin de Wit. Zij heeft een bedrijfje in webdesign en doet het werk vanuit haar hart. Dat straalt haar portofolio eigenlijk wel uit. Te zien is dat haar design voor bedrijven en particulieren geslaagd zijn. Dat blijkt ook wel uit de recensies die zij van haar klanten terug heeft gekregen op haar site.